Terhad Untuk 100 97 Pembaca E-Book Energi Wang Terawal SAHAJA!

Inginkan 8 + 3 Lagi Teknik “Advanced” Penyelesaian TOTAL Setiap Masalah Kewangan Anda?

Dalam e-book Energi Wang, kami telah kongsikan 2 teknik berkesan yang mampu membantu anda mengubahkan kepercayaan serta mindset anda untuk menyelesaikan setiap masalah kewangan anda.

Dengan mengamalkan 2 teknik tersebut, anda menjadi semakin tenang dan bahagia. Inilah antara faktor penting untuk menarik aliran energi wang ke dalam kehidupan anda seterusnya menyelesaikan apa sahaja kekusutan kewangan anda.

Kehidupan anda telah mula berubah HANYA dengan 2 teknik tersebut sahaja, bayangkanlah apa yang akan jadi sekiranya akan mengamalkan kesemua 10 + 3 Teknik “Advanced” Penyelesaian Setiap Masalah Kewangan Anda.. Sudah pasti kesannya sangat menakjubkan, InsyaALLAH!

11 Lagi Teknik “Advanced” Penyelesaian Masalah Kewangan anda akan dibongkarkan sepenuhnya dalam e-book terbaru kami yang bertajuk, “Berdamai Dengan Wang”.


“Berdamai Dengan Wang”

8 + 3 Teknik “Advanced” Penyelesaian Kepada Setiap Masalah Kewangan Anda!

PDF

Dalam e-buku “Berdamai Dengan Wang” ini saya akan berkongsi lebih banyak lagi teknik “advanced” yang anda perlukan untuk membebaskan diri dari segala bentuk masalah kewangan. Anda juga akan mempelajari sepenuhnya tentang :

  • Apakah yang dimaksudkan dengan cinta wang yang sebenar-benarnya, sehingga menarik lebih banyak wang datang ke dalam kehidupan.
  • Teknik memaafkan dan berdamai dengan masa lalu yang menyebabkan wujudnya masalah kewangan.
  • Dan pelbagai ilmu lagi yang bakal saya kongsikan melalui e-book ini untuk membuka lebih banyak kesedaran tentang wang.

Kekayaan dan hidup bebas kewangan merupakan antara impian terbesar setiap manusia di muka bumi ini. Namun begitu, ianya hanyalah angan-angan kosong di tengah hari jika kita tidak BERTINDAK untuk mengejar impian tersebut dan sering beralasan!

Tiada gunanya jika anda memiliki dan membaca beratus buah buku serta menghadiri pelbagai seminar jika tiada tindakan yang diambil untuk berjaya. Setiap ilmu dan maklumat hanya berguna jika dimiliki oleh seseorang yang tahu bagaimana untuk bertindak.

“TETAPI.. Tindakan Sahaja Tidak Juga Cukup..”

Tindakan tanpa ilmu adalah seperti anda masuk ke dalam hutan yang tebal tanpa membawa sebarang perkakasan, ilmu serta tahu arah panduan. Ianya umpama melakukan sesuatu yang sia-sia menuju ke arah kesesatan dan hanya membazirkan sumber dan wang.

Pendek kata, memiliki ilmu yang tepat juga sangat penting selain daripada tindakan!

Ini yang terjadi pada hari ini, kita dipaparkan dengan begitu banyak ilmu kewangan dan peluang-peluang menambah kewangan diri dan keluarga tetapi akhirnya kita “terpaksa” menghabiskan lebih banyak duit dan menambah hutang-hutang hanya kerana kita tidak memiliki ilmu “asas” kewangan yang betul.

Inilah sebabnya e-book “Berdamai Dengan Wang” ini ditulis!

Kami tidak menceritakan bagaimana untuk membuat duit dengan hartanah, saham dan sebagainya dalam e-book ini. Kami membongkarkan sepenuhnya mengenai ilmu “dalaman” atau spritual berkaitan mindset serta amalan-amalan yang perlu dilakukan untuk menarik energi wang dalam kehidupan.

Usah bimbang, ianya 100% berlandaskan agama Islam dan tidak menyalahi sebarang hukum syarak. 😉

Tidak seperti e-book lain, e-book “Berdamai Dengan Wang” ini ditulis secara praktikal langkah demi langkah untuk mendorong anda melakukan tindakan segera selepas membaca e-book. Anda tidak akan berasa mengantuk atau bosan apabila membaca e-book ini. InsyaALLAH..

Perasaan teruja dan ingin tahu ini disulami dengan perasaan gembira serta bersemangat ketika mempelajari sesuatu yang baru ini merupakan satu energi yang sangat dasyat, yang dapat mendatang kesan positif yang mendalam kepada seluruh kehidupan anda dan seterusnya menarik energi wang.

Tindakan yang diperlukan untuk meraih kekayaan pula adalah tindakan yang penuh dengan kesedaran dan determinasi. Tindakan ini akan membawa diri kita kepada kejayaan dan kekayaan kerana tindakan ini yang mempunyai kualiti dan kuantiti yang tinggi. Inilah magnet wang sebenar!

Ilmu yang betul + Tindakan yang tepat = ___

Ilmu-ilmu yang ditulis dalam e-book “Berdamai Dengan Wang” ini merupakan ilmu yang diamalkan oleh saya sendiri sampai ke hari ini. Ianya juga telah di eksperimen sendiri kepada rakan-rakan bisnes saya sendiri di syarikat GBO Infinite Trading ini. Alhamdulillah, ianya satu kejayaan besar!

Ilmu yang benar-benar membantu saya menarik pelbagai perkara terbaik dan terhebat dalam hidup saya ini, saya kongsikan terus kepada anda agar anda juga mampu hidup tenang, gembira dan bahagia tanpa perlu memikirkan apa jua masalah termasuklah masalah kewangan lagi.

Nota Penting: Secara peribadi saya tidak menjanjikan bulan bintang kepada anda TETAPI jika anda membaca e-book “Berdamai Dengan Wang” ini sepenuhnya serta memahaminya dan mengamalkannya secara komited dan konsisten dalam kehidupan seharian anda, hidup anda pastinya berubah menjadi lebih baik dunia dan akhirat dengan izin-NYA.


“Bayangkanlah..”

Jika hidup anda kini sudah bebas kewangan, anda kini memiliki kewangan yang unlimited SERTA tiada lagi sebarang masalah kewangan yang mampu mengusutkan fikiran anda..

  • Apa yang anda mahu lakukan untuk diri dan keluarga anda?
  • Bagaimanakah perasaan anda ketika itu?
  • Bagaimana pula perasaan isteri, anak-anak dan ahli-ahli keluarga anda?
  • Apa yang anda rasakan apabila melihat senyuman di wajah keluarga anda?

Sudah pasti hidup anda PENUH DENGAN KEBAHAGIAAN sehingga membuatkan anda sangat bersyukur dalam setiap saat dalam hidup anda. Anda kini menikmati kehidupan anda TANPA BATASAN!

Hanya dengan membayangkan sahaja kita sudah rasa tenang dan tersenyum sampai ke telinga. Jika ianya menjadi realiti, pastinya kehidupan anda menjadi semakin indah!

“Tindakan Anda Hari Ini Penentu Masa Depan Anda..”

Jika anda masih mahu hidup penuh dengan keserabutan, kesedihan serta kesakitan akibat masalah kewangan yang tidak berkesudahan, ia adalah hak anda sendiri dan teruskanlah bermimpi..

Tetapi..

Jika anda mahu mengubah kehidupan anda menjadi lebih indah, tenang dan bahagia di samping keluarga tercinta tanpa perlu memikirkan apa jua masalah kewangan anda, ada 2 tindakan PENTING yang perlu anda lakukan:

  1. Dapatkan e-book “Berdamai Dengan Wang” ini sekarang juga, dan
  2. Baca & Amalkan semua teknik yang diajarkan dalam e-book “Berdamai Dengan Wang” ini secara konsisten TANPA alasan.

Jika anda melakukan 2 tindakan PENTING ini, InsyaALLAH kejayaan, kekayaan, ketenangan SERTA kebahagiaan akan datang kepada anda dengan izin ALLAH S.W.T yang maha esa.

Dah bersedia untuk mengubah kehidupan anda?

Download E-Book “Berdamai Dengan Wang” Sekarang Juga!

Hanya
RM50

RM30.00
SAHAJA!

(Diskaun Pre-Launch)

Download Sekarang!
(Terhad Untuk 100 Pembeli Terawal Sahaja!)

P.S : Hidup ini sangat mudah dan teramat indah. Cuma pengalaman lampau dalam diri dan persekitaran kita yang membuatkan kita rasa sangat terhimpit dan tidak beruntung sedangkan Allah SWT telah menciptakan yang terbaik untuk diri kita. Ubah hati, diri dan amalan anda, anda mampu mengubahnya kembali menjadi lebih baik.

Sikap gemar bertangguh dan sentiasa memberikan alasan adalah punca mengapa kehidupan ini menjadi lebih buruk dan menarik pelbagai perkara yang tidak menyenangkan dalam kehidupan kita. Hanya ILMU yang tepat dan TINDAKAN yang konsisten serta komited yang mampu mengubah segalanya. Bertindaklah mengejar impian anda sekarang juga!

[Klik Di Sini Untuk Dapatkan Semua 10 Tips Penyelesaian Kewangan Dalam E-Book “Berdamai Dengan Wang” Ini Sekarang Juga!]