≡ Menu

Rungsing memikirkan masalah kewangan yang tiada kesudahan?

BERHENTI MENDERITA!

8 + 3 Teknik “Advanced” Ini Mampu Selesaikan Segala Masalah Kewangan Anda..

Kini impian anda untuk hidup bebas, tenang dan bahagia tanpa memikirkan sebarang masalah kewangan mampu direalisasikan dengan sangat MUDAH & BERKESAN!


Sering mengalami situasi seperti ini?

 • Duit sering tidak cukup-cukup setiap bulan walaupun gaji banyak.
 • Selalu dapat duit tapi sekejap sahaja dah duit sudah habis dibelanjakan.
 • Hutang semakin bertambah-tambah dan tak pernah habis walaupun sudah cuba membayarnya.
 • Hidup selalu dalam kesempitan sehingga terpaksa meminjam orang lain.
 • Rungsing dan serabut kepala kerana tak mampu nak membayar hutang-hutang.

Jika anda sedang menghadapi masalah-masalah di atas, rileks kerana bukan anda sahaja yang sedang menghadapinya. Ramai orang pada hari ini sedang menghadapi masalah KESEMPITAN REZEKI ini.

Ramai orang sedang hidup menderita kerana masalah duit yang tidak pernah ada penamatnya ini sehingga menyebabkan kita sentiasa bearasa tidak tenang dan tidak bahagia dengan kehidupan kita.

Bacalah apa yang kami ingin kongsikan ini sampai habis jika anda mengubahnya..


“Duit Adalah ENERGI & Bukannya OBJEK”

Seperti yang saya kongsikan dalam e-book “Energi Wang”, “DUIT”, “WANG”, “PITIS”, “MONEY”, “SEN”, “KUPANG” atau yang sewaktu dengannya adalah satu bentuk ENERGI dan bukanlah OBJEK yang boleh dipegang seperti yang kita sangkakan selama ini.

Wang adalah energi yang sentiasa ada, tidak pernah berkurang serta sentiasa mengalir di sekeliling kita. Untuk mendapatkannya kita perlu untuk “menjemputnya” dan bukannya mengejarnya. Kerana ia bukanlah sesuatu yang boleh anda lihat dengan mata kasar.

Untuk menjemput wang ke dalam kehidupan kita agar kita menjadi semakin murah rezeki, kita perlulah membina hubungan yang baik serta penuh rasa cinta yang sedalam-dalamnya dengan wang kerana ALLAH SWT. Cinta yang dibina ini bukanlah obses yang melampau sehingga membuatkan kita menjadi “hamba wang”.

Kita seringkali melakukan kesilapan yang boleh memudaratkan seluruh kehidupan kita dengan bertungkus-lumus mencuba bermati-matian tanpa memperdulikan perkara lain HANYA untuk mengejar wang semata. Akibatnya, masalah kewangan kita semakin bertambah-tambah dan tidak mampu dihentikan sampai bila-bila!

“Penyelesaian SEBENAR Masalah Kewangan!”

Selama ini kita menyangka segala masalah kewangan yang berlaku pada kita ini adalah kerana kita bernasib malang, kita dianiaya serta kita memang ditakdirkan untuknya seolah-olah tiada lagi jalan keluar yang boleh membuatkan masalah ini tidak menghantui kita lagi.

Namun semuanya itu adalah TIDAK BENAR!

Masalah kewangan yang berlaku kepada anda TIADA KAITAN dengan apa jua faktor luaran serta persekitaran anda. Ia juga tiada kaitan dengan nasib serta takdir anda sejak azali. Ia sebenarnya berkaitan dengan faktor dalaman diri anda yang menjadi punca sebenar masalah ini berlaku atau dalam kata lainnya,

“ANDA TERLALU OBSES DENGAN WANG!”

Masalah obses wang ini berpunca kepada sistem kepercayaan yang negatif terhadap wang, mempunyai kelukaan silam disebabkan wang seperti kemiskinan, di hina kerana kekurangan wang, pernah difitnah kerana wang atau pelbagai faktor lain. Inilah antara penyebab UTAMA mengapa kita memiliki hubungan yang tidak harmoni dengan wang sehingga membuatkan kita sering kesempitan.

Jadi satu-satunya cara untuk mengatasi masalah ini adalah dengan memperbaiki hubungan anda dengan wang!

Dengan membina balik kepercayaan, mindset serta rasa cinta kepada wang, anda mampu menarik lebih banyak rezeki termasuk wang ke dalam kehidupan anda dengan lebih mudah dan berkesan. Inilah kunci sebenar mengapa orang kaya dan berjaya semakin kaya dan murah rezeki.

Jadi jangan berlengah lagi, nyatakan pada diri anda,

“Untuk mengubah keadaan kewangan, aku perlu berdamai dengan wang untuk memastikan aku mempunyai hubungan yang harmoni dengan wang. Jadi aku perlu mencintai wang dengan setulusnya, cinta yang sebenar-benar cinta, yang memberi kebebasan, bukan lagi mengawal..”

“Bagaimana Pula Caranya Untuk Berdamai Dengan Wang?”

Dalam e-book Energi Wang, kami telah kongsikan 2 teknik berkesan yang mampu membantu anda mengubahkan kepercayaan serta mindset anda untuk menyelesaikan setiap masalah kewangan anda. Anda boleh dapatkannya di sini.

Dengan mengamalkan 2 teknik tersebut, anda menjadi semakin tenang dan bahagia. Inilah antara faktor penting untuk menarik aliran energi wang ke dalam kehidupan anda seterusnya menyelesaikan apa sahaja kekusutan kewangan anda. Kehidupan anda akan mula berubah HANYA dengan 2 teknik tersebut sahaja!

Bayangkanlah apa yang akan jadi kepada anda sekiranya anda diajarkan kesemua 10 + 3 Teknik “Advanced” Penyelesaian Setiap Masalah Kewangan Anda.. Sudah pasti kesannya sangat menakjubkan, InsyaALLAH!

Kesemua 11 Teknik “Advanced” Penyelesaian Masalah Kewangan ini anda akan dibongkarkan sepenuhnya dalam e-book kami yang bertajuk..

“Berdamai Dengan Wang”

8 + 3 Teknik “Advanced” Penyelesaian Kepada Setiap Masalah Kewangan Anda!

PDF

Dalam e-buku “Berdamai Dengan Wang” ini saya akan berkongsi lebih banyak lagi teknik “advanced” yang anda perlukan untuk membebaskan diri dari segala bentuk masalah kewangan. Anda juga akan mempelajari sepenuhnya tentang :

 • Apakah yang dimaksudkan dengan cinta wang yang sebenar-benarnya, sehingga menarik lebih banyak wang datang ke dalam kehidupan.
 • Teknik memaafkan dan berdamai dengan masa lalu yang menyebabkan wujudnya masalah kewangan.
 • Dan pelbagai ilmu lagi yang bakal saya kongsikan melalui e-book ini untuk membuka lebih banyak kesedaran tentang wang.

Kekayaan dan hidup bebas kewangan merupakan antara impian terbesar setiap manusia di muka bumi ini. Namun begitu, ianya hanyalah angan-angan kosong di tengah hari jika kita tidak BERTINDAK untuk mengejar impian tersebut dan sering beralasan!

Tiada gunanya jika anda memiliki dan membaca beratus buah buku serta menghadiri pelbagai seminar jika tiada tindakan yang diambil untuk berjaya. Setiap ilmu dan maklumat hanya berguna jika dimiliki oleh seseorang yang tahu bagaimana untuk bertindak.

“TETAPI.. Tindakan Sahaja Tidak Juga Cukup..”

Tindakan tanpa ilmu adalah seperti anda masuk ke dalam hutan yang tebal tanpa membawa sebarang perkakasan, ilmu serta tahu arah panduan. Ianya umpama melakukan sesuatu yang sia-sia menuju ke arah kesesatan dan hanya membazirkan sumber dan wang.

Pendek kata, memiliki ilmu yang tepat juga sangat penting selain daripada tindakan!

Ini yang terjadi pada hari ini, kita dipaparkan dengan begitu banyak ilmu kewangan dan peluang-peluang menambah kewangan diri dan keluarga tetapi akhirnya kita “terpaksa” menghabiskan lebih banyak duit dan menambah hutang-hutang hanya kerana kita tidak memiliki ilmu “asas” kewangan yang betul.

Inilah sebabnya e-book “Berdamai Dengan Wang” ini ditulis!

Kami tidak menceritakan bagaimana untuk membuat duit dengan hartanah, saham dan sebagainya dalam e-book ini. Kami membongkarkan sepenuhnya mengenai ilmu “dalaman” atau spritual berkaitan mindset serta amalan-amalan yang perlu dilakukan untuk menarik energi wang dalam kehidupan.

Usah bimbang, ianya 100% berlandaskan agama Islam dan tidak menyalahi sebarang hukum syarak. 😉

“Inilah Penyelesaian TERBAIK Untuk Segala Masalah Kewangan Anda!”

Tidak seperti e-book lain, e-book “Berdamai Dengan Wang” ini ditulis secara praktikal langkah demi langkah untuk mendorong anda melakukan tindakan segera selepas membaca e-book. Anda tidak akan berasa mengantuk atau bosan apabila membaca e-book ini. InsyaALLAH..

Selain e-book “Berdamai Dengan Wang” ini, anda juga akan menerima 4 bonus khas untuk membantu anda keluar daripada masalah kewangan yang menghantui kehidupan anda dengan lebih mudah, pantas dan berkesan. Bonus-bonus yang bernilai lebih RM1000 ini adalah PERCUMA sahaja untuk semua pembeli.

Bonus #1
E-book “Numerologi Untuk Kewangan”

E-book ini berkongsi tentang cara-cara mengenalpasti punca dan penyebab kepada masalah kewangan melalui kaedah penomboran dan ada dikongsikan cara atau cadangan bagaimana untuk menyelesaikan masalah tersebut.

Bonus #2
E-book “Teknik Affirmasi Damai Wang”

Penulis berkongsi satu teknik pengulangan untuk pemprograman fikiran bagi menyelesaikan masalah mental blok dan juga kepercayaan yang tidak membantu membina hubungan yang baik dengan wang.

Bonus #3
Audio “Frekuensi Damai Wang”

Audio ini mempunyai frekuensi getaran yang mampu membawa fikiran anda ke level alfa-theta dan ianya amat sesuai digunakan ketika melakukan affirmasi seperti yang disarankan di dalam ebook “Teknik Affirmasi Damai Wang”

Bonus #4
Kupon Diskaun 15% Untuk Produk-Produk Energi Wang

Sebagai pembeli ebook “Berdamai Dengan Wang”, anda akan menerima kupon diskaun 15% untuk produk-produk digital terutamanya Siri “Energi Wang” yang dihasilkan oleh pihak kami pada masa akan datang.

Perasaan teruja dan ingin tahu ini disulami dengan perasaan gembira serta bersemangat ketika mempelajari sesuatu yang baru ini merupakan satu energi yang sangat dasyat, yang dapat mendatang kesan positif yang mendalam kepada seluruh kehidupan anda dan seterusnya menarik energi wang.

Tindakan yang diperlukan untuk meraih kekayaan pula adalah tindakan yang penuh dengan kesedaran dan determinasi. Tindakan ini akan membawa diri kita kepada kejayaan dan kekayaan kerana tindakan ini yang mempunyai kualiti dan kuantiti yang tinggi. Inilah magnet wang sebenar!

Ilmu yang betul + Tindakan yang tepat = ___

Ilmu-ilmu yang ditulis dalam e-book “Berdamai Dengan Wang” ini merupakan ilmu yang diamalkan oleh saya sendiri sampai ke hari ini. Ianya juga telah di eksperimen sendiri kepada rakan-rakan bisnes saya sendiri di syarikat GBO Infinite Trading ini. Alhamdulillah, ianya satu kejayaan besar!

Ilmu yang benar-benar membantu saya menarik pelbagai perkara terbaik dan terhebat dalam hidup saya ini, saya kongsikan terus kepada anda agar anda juga mampu hidup tenang, gembira dan bahagia tanpa perlu memikirkan apa jua masalah termasuklah masalah kewangan lagi.


Nota Penting: Secara peribadi saya tidak menjanjikan bulan bintang kepada anda TETAPI jika anda membaca e-book “Berdamai Dengan Wang” ini sepenuhnya serta memahaminya dan mengamalkannya secara komited dan konsisten dalam kehidupan seharian anda, hidup anda pastinya berubah menjadi lebih baik dunia dan akhirat dengan izin-NYA.


“Bayangkanlah..”

Jika hidup anda kini sudah bebas kewangan, anda kini memiliki kewangan yang unlimited SERTA tiada lagi sebarang masalah kewangan yang mampu mengusutkan fikiran anda..

 • Apa yang anda mahu lakukan untuk diri dan keluarga anda?
 • Bagaimanakah perasaan anda ketika itu?
 • Bagaimana pula perasaan isteri, anak-anak dan ahli-ahli keluarga anda?
 • Apa yang anda rasakan apabila melihat senyuman di wajah keluarga anda?

Sudah pasti hidup anda PENUH DENGAN KEBAHAGIAAN sehingga membuatkan anda sangat bersyukur dalam setiap saat dalam hidup anda. Anda kini menikmati kehidupan anda TANPA BATASAN!

Hanya dengan membayangkan sahaja kita sudah rasa tenang dan tersenyum sampai ke telinga. Jika ianya menjadi realiti, pastinya kehidupan anda menjadi semakin indah!

“Tindakan Anda Hari Ini Penentu Masa Depan Anda..”

Jika anda masih mahu hidup penuh dengan keserabutan, kesedihan serta kesakitan akibat masalah kewangan yang tidak berkesudahan, ia adalah hak anda sendiri dan teruskanlah bermimpi..

Tetapi..

Jika anda mahu mengubah kehidupan anda menjadi lebih indah, tenang dan bahagia di samping keluarga tercinta tanpa perlu memikirkan apa jua masalah kewangan anda, ada 3 tindakan PENTING yang perlu anda lakukan:

 1. Dapatkan e-book “Berdamai Dengan Wang” ini sekarang juga..
 2. Baca sepenuhnya e-book “Berdamai Dengan Wang” beserta e-book-ebook bonus sampai habis.
 3. Amalkan semua teknik yang diajarkan ini secara konsisten TANPA alasan.

Jika anda melakukan 3 tindakan PENTING ini, InsyaALLAH kejayaan, kekayaan, ketenangan SERTA kebahagiaan akan datang kepada anda dengan izin ALLAH S.W.T yang Maha Esa.

Dah bersedia untuk mengubah kehidupan anda?

Download E-Book “Berdamai Dengan Wang” Sekarang Juga!

Hanya
RM150

RM70.00
SAHAJA!

Download Sekarang!

P.S : Hidup ini sangat mudah dan teramat indah. Cuma pengalaman lampau dalam diri dan persekitaran kita yang membuatkan kita rasa sangat terhimpit dan tidak beruntung sedangkan Allah SWT telah menciptakan yang terbaik untuk diri kita. Ubah hati, diri dan amalan anda, anda mampu mengubahnya kembali menjadi lebih baik.

Sikap gemar bertangguh dan sentiasa memberikan alasan adalah punca mengapa kehidupan ini menjadi lebih buruk dan menarik pelbagai perkara yang tidak menyenangkan dalam kehidupan kita. Hanya ILMU yang tepat dan TINDAKAN yang konsisten serta komited yang mampu mengubah segalanya. Bertindaklah mengejar impian anda sekarang juga!

[Klik Di Sini Untuk Dapatkan Semua 10 Tips Penyelesaian Kewangan Dalam E-Book “Berdamai Dengan Wang” Ini Sekarang Juga!]

Dapatkan 2 Teknik Berkesan Mengatasi Masalah Kewangan Anda Dalam E-book PERCUMA Energi Wang!

Masukkan Nama, E-mail SERTA Nombor Telefon Bimbit anda dalam ruangan di bawah ini dan klik button “Download”.